enda

Troublemaker Studios

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Shorts 2009 Produktionsselskab
Death Proof 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Planet Terror 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sin City 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spy Kids 3-D: Game Over 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.