enda

Turman-Foster Company

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
The river wild 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nr. 5 lever 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Signal fra en morder 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det grusomme udefra 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min første sten. En huleboers erindringer 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Druknepølen 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.