enda

Twentieth Century-Fox Corporation

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Widows 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hidden Figures 2016 Producent U/Spillefilm
This means war 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Life of Pi 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Abernes planet: Oprindelsen 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rio Conchos 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cleopatra 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Barbarian and the Geisha 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Og Solen går sin gang 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kongen og jeg 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den korte lykke 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Giften i blodet 1956 Producent U/Spillefilm
Ad diplomatisk vej 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Egyptian 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lommetyven 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Afgørelse ved Daggry 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
David og Batseba 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rommel – Ørkenræven 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dragonwyck 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den kæmpende dame 1944 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Heaven Can Wait 1943 Producent U/Spillefilm
Gøg og Gokke som danselærere 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Inspector Hornleigh Goes to It 1941 Producent U/Spillefilm
Inspector Hornleigh on Holiday 1939 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.