enda

Twentieth Century Fox/Filmcompagniet

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Deadpool 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rules Don't Apply 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kung Fu Panda 3 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Martian 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Independence Day: Resurgence 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Elektra 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Be cool 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Robotter 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Walk the Line 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The family Stone 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
I dine sko 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
I, robot 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sideways 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
De-lovely 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alien vs. Predator 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Man on fire 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dodgeball 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Day After Tomorrow 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Walking tall 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Barbershop 2 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
The girl next door 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Clearing 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Melinda and Melinda 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mørkets vogtere 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hundestreger! 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det vilde dusin 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Uptown Girls 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
To i en 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Juryen 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Thirteen 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Down with Love 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blondinens hævn 2 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Just Married 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
X-Men 2 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Daredevil 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det hemmelighedsfulde selskab 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Minority Report 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
28 dage senere 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Venner for livet 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
One Hour Photo 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vejen til Perdition 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Die Another Day 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den skjulte sandhed 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Unfaithful 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Star wars: Episode II - Klonernes angreb 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ice Age 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
In America 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hart's War 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ikke et ord 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Behind Enemy Lines 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
From hell 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hal's store kærlighed 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Planet of the Apes 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blondinens hævn 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Moulin Rouge! 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dr. Dolittle 2 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sig det' løgn 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kissing Jessica 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Girlfight 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mænd af ære 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dude, Where's My Car? 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.