enda

Tycho Brahe Planetarium

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hurricane 2017 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Stillehavet 2017 Distributionsselskab
Voyage of Time - The IMAX Experience 2017 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Gyldne Bevis - Evolution i Amazonas 2017 Distributionsselskab
I dinosaurernes fodspor 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Liv i Universet - Jagten på liv i Rummet 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Vores smukke planet 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Journey to Space 2015 Distributionsselskab
Space NEXT 2015 Distributionsselskab
Havets Giganter - pukkelhvalernes liv 2015 Distributionsselskab
Det forunderligere ocean 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Jerusalem 2014 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tiny Giants 2014 Distributionsselskab
D-Dag: Normandiet 1944 2014 Distributionsselskab
Galapagos: Naturens eventyrland 2014 Distributionsselskab
Istidens giganter 2013 Distributionsselskab
Drager 2013 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Det Skjulte Univers 2013 Distributionsselskab
Waking the T-rex: The Story of SUE 2012 Distributionsselskab
Tornadojægerne 2011 Distributionsselskab
Sea Rex 3D 2011 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Flyvende Monstre 2011 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Delfiner og Hvaler 2009 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Martin og Universet 3D 2009 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Sea Monsters: A Prehistoric Adventure 2007 Distributionsselskab
Dinosaurs: Giants of Patagonia 3D 2007 Distributionsselskab
Dybhavets dinosaurer 2007 Distributionsselskab
Dinosaurs Alive! 2007 Distributionsselskab
African Adventure 2007 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
U2 3D 2007 Distributionsselskab
Månen 2006 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Den Blå Planet 2005 Distributionsselskab
Det ukendte dybhav 2004 Distributionsselskab
Australien 2004 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Julemanden og snemanden 2003 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Adrenalin 2003 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Menneskekroppen 2002 Distributionsselskab
Ocean Men: Extreme Dive 2002 Distributionsselskab
World Beat 2002 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Chimpanser 2002 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Shackletons ekspedition - Den Antarktiske overlevelseshistorie 2001 Distributionsselskab
All Access 2001 Distributionsselskab
Gigantiske grotter 2001 Distributionsselskab
Jordens vand 2000 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Bæverne 2000 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
[Dolphins] 2000 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Solarmax 2000 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
3D Mania: Encounter in the Third Dimension 2000 Distributionsselskab
Egyptens mysterier 1999 Distributionsselskab
Extreme 1999 Distributionsselskab
T-Rex: Back to the cretaceous 1998 Distributionsselskab
Utrolige verden 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Everest 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Fremtid i rummet 1994 Distributionsselskab
Det Vilde Amerika - på rejse i de eventyrlige nationalparker Distributionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.