enda

UA

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Evelyn 2003 Produktionsselskab
Mr. Accident 2000 Produktionsselskab
De frygtløse 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vild og rodløs 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lykkejægerne 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
2010 - den anden rumrejse 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
En julehistorie 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nålens øje 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gøgereden 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helvede venter 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Du lever kun en gang 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.