enda

Undervisningsministeriets Udlodningsmidler

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Fantasi Fantasi 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lyrikporten – 28 danske digtere 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Klassekabalen 1 - Klassefest 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2 - Fællesleg 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 3 - Pigeproblemer 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 4 - Lejrskole 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 6 - Hård tone 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et civiliseret land 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.