enda

United Artists

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Operation Valkyrie 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fame 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Art School 2005 Produktionsselskab
Saved! 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hotel Rwanda 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dark blue 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pieces of April 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bowling for Columbine 2002 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Igby Goes Down 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ghost World 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Supernova 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Autumn in New York 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The World Is Not Enough 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Rage: Carrie 2 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ronin 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Touch 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
The birdcage 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Leaving Las Vegas 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Showgirls 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rocky V 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Road house 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Licence to kill 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forrådt 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Barneleg 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rain Man 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem sendte storken? 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rocky IV 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jagten på Garbo 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wargames 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Still of the night 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Voldens gade 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den franske løjtnants kvinde 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det er vel mit liv..! 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
For your eyes only - Agent 007: Strengt fortroligt 1981 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Stardust Memories (... mig og mine fans) 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heaven's Gate 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rocky II 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den sorte hingst 1979 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Manhattan 1979 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Da Havana røg cigaren 1979 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Moonraker 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hair 1979 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Rædsler i dybet 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hævnen gør fri 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvor vinden raser 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
En kvindes stræben 1978 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Dog soldiers - Stop regnen 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lyserøde panter ta'r hævn 1978 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Ringenes herre 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
En afgang med knald i 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rene linier 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
New York, New York 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Audrey Rose 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alle kneb gælder 1977 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Spionen der elskede mig 1977 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Carrie 1976 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Den lyserøde panter slår igen 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
1900 (1. del) 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Terror bag lukkede døre 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
1900 (2. del) 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nettet 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
I kærlighedens lænker 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Salo eller de 120 dage i Sodoma 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighed og død 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rollerball 1975 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Juggernaut 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rapport til politikommissæren 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Thunderbolt 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Operation Rosebud 1974 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Lenny 1974 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Mig og fremtiden 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
På farlig patrulje 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lev og lad dø 1973 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Distrikt 87 - Boston City 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min yndlingsperversion 1972 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Fellini's Roma 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tintin og hajsøen 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Avanti! 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste tango i Paris 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Diamanter varer evigt 1971 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Sheriffen med de ni liv 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vestens hurtigste finger 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mig og revolutionen 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spillemand på en tagryg 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Decameron 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Adiós, Sabata 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Napoleons budbringer 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kidnap generalen 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den vilde dreng 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent 007 i hendes majestæts hemmelige tjeneste 1969 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Døden til hest 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Passion 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stjålne kys 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kom og vask min elefant 1968 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Det beskidte spil 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skammen 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Operation flyvefisk 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Da strip-tease blev opfundet 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klyng dem op 1968 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Vejen mod vest 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tyven fra Paris 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Du lever kun to gange 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frankie and Johnny 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skyggen af en gigant 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fang ræven 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent 007 i ilden 1965 Produktionsselskab, U/Spillefilm
The greatest story ever told 1965 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Hævn for dollars 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Help! 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Agent 007 contra Goldfinger 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Toget 1964 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Et skud i mørke 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kom til det vilde Vesten 1963 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Den store flugt 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent 007 jages 1963 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Irma la Douce 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hopla, vi lever 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helen Kellers triumf 1962 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Kandidaten fra Manchuriet 1962 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Agent 007 - mission drab 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kosakken Taras Bulba 1962 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Dommen i Nürnberg 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Syv mænd sejrer 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nøglen under måtten 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Admiralen der sejrede 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pork Chop Hill 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ærens vej 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jorden rundt i 80 dage 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det store gangsterkup 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Robinson Crusoe 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Moulin Rouge 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tyven 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Omstigning til paradis 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kviksand 1950 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Stækkede vinger 1950 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Safari på liv og død 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Unge piger forsvinder i London 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jazzkongen 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gentlemantyven 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
En kammerpiges dagbog 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
At være eller ikke være 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gennemtræk i paradis 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lange rejse hjem 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min kone er en heks 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helten fra Nevada 1944 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mesterskytten fra Dodge City 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hitlers lynkrig 1943 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Gøg og Gokke i Oxford 1940 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mus og mænd 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Til sidste mand 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Diligencen 1939 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marco Polo 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blokade 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Toms eventyr 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Orkanen 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Intet er os helligt 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Du lever kun en gang 1937 Produktionsselskab U/Spillefilm
Moderne Tider 1936 Produktionsselskab U/Spillefilm
Roulettens dronning 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Moulin Rouge 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blomster og træer 1932 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Regn 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
Scarface 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
Byens lys 1931 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dubarry 1930 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cirkus 1928 Produktionsselskab U/Spillefilm
His majesty the american 1919 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det lange farvel Produktionsselskab, U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.