enda

Universal International

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Barbie Computerspils Helt 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
I Am Bolt 2016 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Himlens vovehalse 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Han kom for at dræbe 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lad andre kun dømme 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
This Earth Is Mine 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Korporalen på eventyr 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nybyggerne på prærien 1958 Produktionsselskab, Distributionsselskab U/Spillefilm
Kampen om fortet 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hendes natlige gæst 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Helvede retur 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vestens vilde veje 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello i Alaska 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Døden giver ikke rabat 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Francis 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello møder snigmorderen 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brev fra en ukendt kvinde 1948 Produktionsselskab, Distributionsselskab U/Spillefilm
Den nøgne by 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alle mine sønner 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
En pige venter 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den uventede gæst 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello i den lille kæmpe 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.