enda

Universal International Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Marry Me 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Belfast 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Old 2021 Produktionsselskab
Dear Evan Hansen 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Last Night In Soho 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
McLaren 2017 Producent U/Dokumentarfilm
Dræb ikke en sangfugl 1962 Producent U/Spillefilm
A Stranger in My Arms 1959 Producent U/Spillefilm
Først elske, siden dø 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden, der blev mindre 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello møder mumierne 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello som panserbasser 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cult of the Cobra 1955 Producent U/Spillefilm
Halløj i marinen 1955 Producent U/Spillefilm
Hvor guldet kalder 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Indianernes sidste kamp 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello møder Dr. Jekyll og Mr. Hyde 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello ta'r til Mars 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
The World in His Arms 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Has Anybody Seen My Gal 1952 Producent U/Spillefilm
Francis Goes to West Point 1952 Producent U/Spillefilm
Francis igen 1951 Producent U/Spillefilm
Abbott og Costello møder den usynlige mand 1951 Produktionsselskab, Distributionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello i Fremmedlegionen 1950 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Bagdad 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uhyggen breder sig 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello som tyrefægtere 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
A Woman's Vengeance 1948 Producent U/Spillefilm
Abbott og Costello i Det vilde Vesten 1947 Produktionsselskab, Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.