enda

Vertigo Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Kategori
Kill Command 2016 Producent U/Spillefilm
Hammer of the Gods 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Sweeney 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pusher 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Monsters 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Streetdance 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Firm 2009 Produktionsselskab
Bronson 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Children 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Business 2005 Produktionsselskab
The Football Factory 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
It's all gone Pete Tong 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elsk mig 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.