enda

Vester Vov Vov

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Postbudet der vidste for meget 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
The music of chance - tilfældets musik 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
My Own Private Idaho 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bjerget på månens bagside 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Erendira 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rokk í Reykjavik 1982 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
En nat ved havet 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.