enda

Videoværkstedet, Haderslev

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Febris 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det forjættede land 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kvindefælden 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Anette Hage - rejsende i tid 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvem ved...? 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Søstre på frierfødder 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dag 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Deaf mute intermissions 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Manden & Musen 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
In ex 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
En dag vil ømheden... 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den gale professor 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Colliding galaxies in the mind of a genius 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Letland beyond belief 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hullet 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Flugtbilist 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Femtex 2 Nejtilvoldmodkvinder 1997 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kilden, strømmen og havet 1997 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Nattergal 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Femtex 1 1995 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Ikke nu, Mulle! 1994 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Borte 1991 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den, der finder, han søger 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.