enda

Voltage Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
After 2: After We Collided 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
All Eyez on Me 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Cobbler 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Burying the Ex 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Don Jon 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Zero Theorem 2013 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
The Company You Keep 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Killer Joe 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.