enda

Wake Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
De små vilde 2013 Produktionsselskab Antologi
De små vilde: forår 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De små vilde: sommer 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De små vilde: efterår 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De små vilde: vinter 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det skinbarlige øje 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aftaler med Gud 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ih! siger den lille bamse 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Og hjertet er sort / udvist 2006 Produktionsselskab
Og hjertet er sort 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Odins øje 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The wake 2000 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.