enda

Walt Disney

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
The Beatles: Get Back - The Rooftop Concert 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Biler 3 2017 Producent U/Spillefilm
Disney Junior - Min første biograf 2015 Produktionsselskab
Sofia den første: En royal samling 2015 Produktionsselskab
Muppets Most Wanted 2014 Produktionsselskab
Cougar Town - Sæson 4 2014 Produktionsselskab
Stand Up Guys 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Historien om julehunden 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Walt Disney Treasures - Oswald The Lucky Rabbit 2009 Produktionsselskab
High School Musical 3: Senior Year 2008 Producent U/Spillefilm
Rip, Rap og Rup på eventyr vol 1 2007 Produktionsselskab
En ekstrem Fedtmulefilm 2007 Produktionsselskab
Walt Disney Treasures - The Complete Pluto 2007 Produktionsselskab
Pixar Short Films Collection 2007 Produktionsselskab
Underdog - Superhunden 2007 Produktionsselskab
Disneys små Einsteins: Hurrah vi har en opgave 2006 Produktionsselskab
Leroy & Stitch 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Disneys små Einsteins: På opdagelse sammen 2006 Produktionsselskab
Shaggy Dog 2006 Produktionsselskab
Ichabod & Mr. Toad 2006 Produktionsselskab
Stick It 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Witch Vol. 1 2006 Producent
Askepot: Tiden skrues tilbage 2006 Produktionsselskab
Eight Below 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kim Possible: Abekattestreger 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kim Possible et spørgsmål om tid 2005 Produktionsselskab
Muppets og troldmanden fra Oz 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Witch Vol. 2 2005 Produktionsselskab
Witch Vol. 3 2005 Produktionsselskab
Elitepædagogen 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nu er det jul igen 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kejserens nye flip 2: Kronks nye flip 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Plys Hafferlaf Halloween 2004 Produktionsselskab
Higglybys helte Vol 2 2004 Produktionsselskab
Higglybys helte Vol 1 2004 Produktionsselskab
Kim Possible - de hemmelige filer 2004 Produktionsselskab
Kim Possible Skurkefilerne 2004 Produktionsselskab
Whispers 2001 Produktionsselskab
Peter Plys - Spøgelser For Sjov 1998 Produktionsselskab
Belles magiske verden 1998 Produktionsselskab
Løvernes konge II 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Titanica 1998 Produktionsselskab
Løvernes konge 2 - Simbas stolthed 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skønheden og udyret - Den fortryllede jul 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pluto's Gratest Hits 1997 Produktionsselskab
Minnie's Greatest Hits 1997 Produktionsselskab
Bernard & Bianca - S.O.S. fra Australien 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chip & Chap Nøddepatruljen Vol 2 1990 Produktionsselskab
Chip & Chap Nøddepatruljen Vol 3 1990 Produktionsselskab
Chip & Chap Nøddepatruljen Vol 1 1989 Produktionsselskab
Skat, børnene er skrumpet 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Benji på eventyr 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tron 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi skal over i nat 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skipper Skræk 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Varmt bly og kolde fødder 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Apple Dumpling Gang 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sheriffen kommer til Jackson Hole 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hokus pokus kosteskaft 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Natten uden måne 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mary Poppins 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Da kongen var knægt 1963 Produktionsselskab
Den store lokomotivjagt 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anders Ands honningfarm 1955 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den søvnige bamse 1955 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snehvide og de 7 dværge 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anders And tager solbad 1949 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Pluto Junior 1942 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Pluto i spejlkabinettet 1940 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.