enda

Walt Disney Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Løvernes Konge 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Aladdin 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dumbo 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jakob og Peter Plys 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nøddeknækkeren og de fire kongeriger 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mary Poppins vender tilbage 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et Spring i Tiden 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Biler 3 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Olafs frost eventyr 2017 Produktionsselskab
Skønheden og Udyret 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Guardians of the Galaxy Vol. 2 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alice i Eventyrland: Bag spejlet 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rogue One: A Star Wars Story 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tomorrowland 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Million Dollar Arm 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alexander og den frygtelige, skrækkelige, sløje, virkelig dårlige dag 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Emperor 2013 Produktionsselskab
Enders Game 2013 Produktionsselskab
Chimpanzee 2013 Produktionsselskab
Jake og piraterne på ønskeøen: Jake redder ønskeøen 2013 Produktionsselskab
Oz: The Great and Powerful 3D 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Saving Mr. Banks 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Lone Ranger 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Modig 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frankenweenie 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Won't Back Down 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Biler 2 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beverly Hills Chihuahua 2 2010 Produktionsselskab
Alice i Eventyrland 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
TRON: Legacy 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
A christmas carol 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Old dogs 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsessen og frøen 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Små Einsteins: De magiske instrumenter 2008 Produktionsselskab
Den lille havfrue 3: Historien om Ariel 2008 Produktionsselskab
Collage Road Trip 2008 Produktionsselskab
Bedtime stories 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Disneys små Einsteins: Kapløb i rummet 2008 Produktionsselskab
Bolt 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
High School Musical 3: Senior Year 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Narnia: Prins Caspian 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Pixar Story 2007 Produktionsselskab
Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fortryllet 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mine venner Tigerdyr & Plys: Super detektivernes juleeventyr 2007 Produktionsselskab
Walt Disney Treasures - Chronological Donald 2 2007 Produktionsselskab
Tror du på julemanden 3 2007 Produktionsselskab
Helt vildt 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bambi 2 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Invincible 2006 Produktionsselskab
Små Einsteins: Legenden om den gyldne pyramide 2005 Produktionsselskab
Scary Movie 4 Extended Version 2005 Produktionsselskab
Glory Road 2005 Produktionsselskab
Ice Princess 2005 Produktionsselskab
Prinsesse-Party Vol 1 2005 Produktionsselskab
Lille kylling 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Peter Plys og hafferlaffen 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sky High 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mål! 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
De frygtløse - The muuhvie 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
National treasure 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
De utrolige 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sacred Planet 2004 Produktionsselskab
Problemer med Chip & Chap 2004 Produktionsselskab
Anders Ands grinemaskine 2004 Produktionsselskab
Tarzan Ii 2004 Produktionsselskab
Confessions of a Teenage Drama Queen 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Disney Skatkammer 2003 Produktionsselskab
Holes 2003 Produktionsselskab
The Chronological Donald 2003 Produktionsselskab
Alle elsker Fedtmule 2003 Produktionsselskab
Alle elsker Mickey 2003 Produktionsselskab
Alle elsker Anders 2003 Produktionsselskab
Lizzie Mcguire 1 2003 Produktionsselskab
George den gæve liansvinger 2 2003 Produktionsselskab
Grislings store eventyr 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Young Black Stallion 2003 Produktionsselskab
Spøgelseshuset 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bjørne brødre 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Freaky Friday 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lizzie McGuire 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ghosts of the abyss 2003 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Junglebogen 2 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsesse-historier vol 1 - En gave fra hjertet 2003 Produktionsselskab
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tror du stadig på julemanden? 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lilo & Stitch 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skatteplaneten 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Askepot II 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tuck Everlasting 2002 Produktionsselskab
Det store slædeløb 2002 Produktionsselskab
The Rookie 2002 Produktionsselskab
Atlantis: Det forsvundne rige 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Monsters, Inc. 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anders Ands Ønskejul 2000 Produktionsselskab
The Kid 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Titans 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kejserens nye flip 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
102 dalmatinere 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dinosaurerne 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fantasia 2000 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Favorite Martian 1999 Produktionsselskab
Dougs første film 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tarzan 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Straight Story 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oliver Twist 1998 Produktionsselskab
Cinderella - Live Action 1998 Produktionsselskab
Jeg kommer hjem til jul 1998 Produktionsselskab
Store Joe Young 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forældre-fælden 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mulan 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mr. Magoo 1997 Produktionsselskab
Pocahontas 2 - Journey To A New World 1997 Produktionsselskab
Herkules 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
George - den gæve liansvinger 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Muppets skatteø 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den fantastiske rejse II 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fedtmule og søn 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pocahontas 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Toy story 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Junglebogen - Jagten på abernes skat 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Millionær med mælketænder 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tror du på julemanden? 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
The mighty ducks 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Aladdin 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Muppets juleeventyr 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skønheden og udyret 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nuts About Chip N' Dale 1991 Produktionsselskab
Rip, Rap og Rup på eventyr - Jagten på den forsvundne lampe 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille havfrue 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oliver & Co 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille havfrue 1988 Produktionsselskab
Mesterdetektiven Basil Mus 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tilbage til virkeligheden 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fantasia 1940 Produktionsselskab U/Spillefilm
Plakat-problemer 1940 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Fantasia 1940 Produktionsselskab
Queen of Katwe Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.