enda
Selskab

Walt Disney Pictures

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Jungle Cruise 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cruella 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mulan 2020 Produktionsselskab
Løvernes Konge 2019 Producent U/Spillefilm
Dumbo 2019 Producent U/Spillefilm
Aladdin 2019 Producent U/Spillefilm
Maleficent: Mistress of Evil 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jakob og Peter Plys 2018 Producent U/Spillefilm
Nøddeknækkeren og de fire kongeriger 2018 Producent U/Spillefilm
Mary Poppins vender tilbage 2018 Producent U/Spillefilm
Et Spring i Tiden 2018 Producent U/Spillefilm
Skønheden og Udyret 2017 Producent U/Spillefilm
Biler 3 2017 Producent U/Spillefilm
Olafs frost eventyr 2017 Producent
Guardians of the Galaxy Vol. 2 2017 Producent U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Salazar''s Revenge 2017 Producent U/Spillefilm
Rogue One: A Star Wars Story 2016 Producent U/Spillefilm
Alice i Eventyrland: Bag spejlet 2016 Producent U/Spillefilm
Tomorrowland 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Million Dollar Arm 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alexander og den frygtelige, skrækkelige, sløje, virkelig dårlige dag 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jake og piraterne på ønskeøen: Jake redder ønskeøen 2013 Produktionsselskab
Emperor 2013 Produktionsselskab
Chimpanzee 2013 Produktionsselskab
Saving Mr. Banks 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Lone Ranger 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oz: The Great and Powerful 3D 2013 Producent U/Spillefilm
Modig 2012 Koproducent U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Producent U/Spillefilm
Frankenweenie 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Won''t Back Down 2012 Producent U/Spillefilm
The Avengers 3D 2012 Producent U/Spillefilm
Biler 2 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Muppets 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beverly Hills Chihuahua 2 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Secretariat 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
TRON: Legacy 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Race to Witch Mountain 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
A Christmas Carol 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Old Dogs 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsessen og frøen 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Disneys små Einsteins: Kapløb i rummet 2008 Produktionsselskab
Den lille havfrue 3: Historien om Ariel 2008 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Collage Road Trip 2008 Produktionsselskab
Små Einsteins: De magiske instrumenter 2008 Produktionsselskab
Bedtime Stories 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Presto 2008 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Narnia: Prins Caspian 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bolt 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
High School Musical 3: Senior Year 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Burn-E 2008 Produktionsselskab U/Kort fiktion
High School Musical 2 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mine venner Tigerdyr & Plys: Super detektivernes juleeventyr 2007 Produktionsselskab
Walt Disney Treasures - Chronological Donald 2 2007 Produktionsselskab
Tror du på julemanden 3 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Underdog – superhunden 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Game Plan 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fortryllet 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Pixar Story 2007 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Invincible 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Helt vildt 2006 Producent U/Spillefilm
Bambi 2 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste 2006 Producent U/Spillefilm
Tarzan 2: The Legend Begins 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Små Einsteins: Legenden om den gyldne pyramide 2005 Produktionsselskab
Scary Movie 4 Extended Version 2005 Produktionsselskab
Glory Road 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ice Princess 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsesse-Party Vol 1 2005 Produktionsselskab
Lille kylling 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sky High 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mål! 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Peter Plys og hafferlaffen 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
De frygtløse - The muuhvie 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
National Treasure 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
De utrolige 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sacred Planet 2004 Produktionsselskab
Problemer med Chip & Chap 2004 Produktionsselskab
Anders Ands grinemaskine 2004 Produktionsselskab
Tarzan II 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Løvernes konge 3: Hakuna Matata 2004 Producent U/Spillefilm
Holes 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Confessions of a Teenage Drama Queen 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Disney Skatkammer 2003 Produktionsselskab
The Chronological Donald 2003 Produktionsselskab
Alle elsker Fedtmule 2003 Produktionsselskab
Alle elsker Mickey 2003 Produktionsselskab
Alle elsker Anders 2003 Produktionsselskab
Lizzie Mcguire 1 2003 Produktionsselskab
George den gæve liansvinger 2 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Junglebogen 2 2003 Producent U/Spillefilm
Young Black Stallion 2003 Produktionsselskab
Lizzie McGuire 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse 2003 Producent U/Spillefilm
Grislings store eventyr 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ghosts of the abyss 2003 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Prinsesse-historier vol 1 - En gave fra hjertet 2003 Produktionsselskab
Find Nemo 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bjørne brødre 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spøgelseshuset 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Freaky Friday 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tror du stadig på julemanden? 2002 Producent U/Spillefilm
Lilo & Stitch 2002 Producent U/Spillefilm
Skatteplaneten 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Askepot II 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Rookie 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tuck Everlasting 2002 Produktionsselskab
Det store slædeløb 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Hot Chick 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Monsters, Inc. 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Atlantis: Det forsvundne rige 2001 Producent U/Spillefilm
Titans 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille havfrue 2: Havets hemmelighed 2000 Producent U/Spillefilm
The Kid 2000 Producent U/Spillefilm
Anders Ands Ønskejul 2000 Producent
102 dalmatinere 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dinosaurerne 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fantasia 2000 2000 Producent U/Spillefilm
Kejserens nye flip 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Favorite Martian 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Favorite Martian 1999 Produktionsselskab
Dougs første film 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tarzan 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Straight Story 1999 Producent U/Spillefilm
Jeg kommer hjem til jul 1998 Produktionsselskab
Oliver Twist 1998 Produktionsselskab
Cinderella - Live Action 1998 Produktionsselskab
Store Joe Young 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mulan 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Producent U/Spillefilm
Forældre-fælden 1998 Producent U/Spillefilm
Mr. Magoo 1997 Produktionsselskab
Pocahontas 2 - Journey to a New World 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Herkules 1997 Producent U/Spillefilm
George - den gæve liansvinger 1997 Producent U/Spillefilm
Disney''s Flubber 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Honey, We Shrunk Ourselves! 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jimmi og den store fersken 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Muppets skatteø 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den fantastiske rejse II 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fedtmule og søn 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pocahontas 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Toy Story 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Junglebogen - Jagten på abernes skat 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Millionær med mælketænder 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tror du på julemanden? 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Aladdin 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Muppets juleeventyr 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
The mighty ducks 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skønheden og udyret 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nuts About Chip N'' Dale 1991 Produktionsselskab
Wild Heart''s Can''t Be Broken 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rip, Rap og Rup på eventyr - Jagten på den forsvundne lampe 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille havfrue 1989 Producent U/Spillefilm
Oliver & Co 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille havfrue 1988 Produktionsselskab
Mesterdetektiven Basil Mus 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tilbage til virkeligheden 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Herbie Goes to Monte Carlo 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fedtmule - Weekend glæder 1953 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Fantasia 1940 Produktionsselskab U/Spillefilm
Plakat-problemer 1940 Producent U/Kort fiktion
Fætter Guf guffer i sig 1939 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den djævelske Magnet 1936 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Queen of Katwe Producent