enda

The War department

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hiroshima Nagasaki August, 1945 1970 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
The Memphis Belle 1944 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Nazisterne går til angreb 1943 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Slaget om Storbritanien 1943 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Hitlers lynkrig 1943 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Slaget om Rusland 1-2 1943 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
December 7th 1943 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Hvorfor blev der Krig? 1942 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.