enda

Warner Bros. Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Blinded by the Light 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
LEGO Filmen 2 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
They Shall Not Grow Old 2019 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
A Star Is Born 2018 Produktionsselskab, U/Spillefilm
The Meg 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Du er den 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fantastiske skabninger og hvor de findes 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Miraklet på Hudsonfloden 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
War Dogs 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Suicide Squad 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Batman v Superman: Dawn of Justice 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
In the Heart of the Sea 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jupiter Ascending 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store Gatsby 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The lucky one 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2: Skyggespillet 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Happy feet 2 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Contagion 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den grønne lanterne 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Harry Potter og dødsregalierne - del 2 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Unknown identity 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Due date 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Yogi bear 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Legenden om vogterne - Uglerne fra Ga'hoole 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Watchmen 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ninja assassin 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Harry Potter og halvblodsprinsen 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spring Breakdown 2009 Produktionsselskab
Fools Gold 2008 Produktionsselskab
Get smart 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Benjamin Buttons forunderlige liv 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
I Am Legend (Alternate Feature) 2007 Produktionsselskab
Unaccompanied Minors - Børn Uden Ledsager 2006 Produktionsselskab
We Are Marshall 2006 Produktionsselskab
Eraser 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tin Cup 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det store spring 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Afsløring 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frygtløs 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gnavne gamle mænd 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødbringende våben 3 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den usynlige mands erindringer 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bodyguard 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Andre folks penge 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødbringende våben 2 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tango & Cash 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødsspillet 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livet tur/retur 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vis hvad du kan 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frantic 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bird 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tequila sunrise 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødbringende våben 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Heksene fra Eastwick 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Full Metal Jacket 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødsfælden 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kineseren 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bronco Billy 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Clockwork Orange 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marriage On The Rocks 1970 Produktionsselskab
The Fighting69th 1970 Produktionsselskab
Hotel Sct. Gregory 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
My fair lady 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Snurre som dirigent 1959 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Læderhalsene 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Farligt møde 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sylvesters serenade 1948 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snurre Snup spiller baseball 1946 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Hitler lever 1945 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Gribben, der rødmede 1945 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Nyfødte i trængsel 1945 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Hvepsereden 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Emile Zolas Liv 1937 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kaptajn Blod 1936 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.