enda

Warner Brothers

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Amadeus - Director's Cut 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ni fod under... 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stjålne kroppe 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brydekamp med Hemingway 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livsfarligt spil 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Batman vender tilbage 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Out for Justice 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Teen agent 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Doc Hollywood 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blacklistet 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forfængelighedens bål 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mænd svigter ikke 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Iscenesat 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Århundredets handel 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem sover hvor 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Med glødende bly 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Øst for Paradis 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rød mands hævn 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hånden der går igen 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Daffy på stjernejagt 1946 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.