enda

Warner Communications Company

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Luk øjnene og skyd 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Poseidons hemmelighed 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Guld og gamle drenge 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skyd ikke på tandlægen 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødens by 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lepke - 30'ernes hårde banan 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blodig hævn 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Du er toppen professor 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alexanders stående problem 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.