enda

Warner & Constantin

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Ih, du store kineser 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De vilde år 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Girlfriends 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Du er ikke alene 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Clark 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Terror 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skytten 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Åh, Gud! 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Englenes skygger 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Guf a la carte 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
En varm sag 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste nat på station 13 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hjerter er trumf 1976 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Manden, som kom ned på jorden 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Normannerne 1976 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Blind makker 1976 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Strømer 1976 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lille mand i knibe 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skipper & Co. 1974 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vold og lidenskab 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Amarcord - Mig og min familie 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
I dragens klør 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dejlige heks 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Du er toppen professor 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lady Carolines elsker 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mordet på Trotsky 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mænd i bur 1972 Distributionsselskab Tv-film
Skyg den høje lyse med den sorte sko 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hovedjægerne 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Er I bange? 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vestens syndige par - McCabe og Mrs. Miller 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ingenmandsland 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvor fanden er fronten? 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg er lykkelig rød 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fred i Vietnam 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gangsteren Jeff 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den vilde bande 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Smil Emil 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Monte Cristo vender tilbage 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vovehalsene 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harper, privatdetektiv 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fire for Texas 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jules og Jim 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Giganten 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Moderne Tider 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.