enda

Warner-Constantin

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hvem sover hvor 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pansernæven 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slangens æg 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dirty Harry renser ud 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Seksløberen, som blev tavs 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
I krudtrøg og dampbad 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fed musik og sex på drengen 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Grønt lys for drab 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lus mellem to negle 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Længsel efter kærlighed 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skyldig - ikke skyldig? 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Knust bil til frokost 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mordet i Orient-ekspressen 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Satan er løs 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Diamantpigen 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lucky Luciano 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skilsmissen - hans og hendes 1973 Distributionsselskab Tv-film
Dirty Harry går amok 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skagen 72 1973 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sheriffens værste job 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fræk som fanden 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
O lucky man 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spionkrigen 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Henry VIII og hans seks koner 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Udflugt med døden 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stem på McKay 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dette er Bernadette 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kære Louise 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blacula - Den sorte vampyr 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Doktor Popaul 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klute 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dirty Harry 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Djævlene 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste mand i live 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sæt en pige i banken 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Præriens tørstige mand 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nedtælling 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slagteren 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den utro hustru 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Og bag dem pifter kuglerne 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hævnens patrulje 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Shalako 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store tv-dille 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Glimt i et gyldent øje 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Poker i Dodge city 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Særlige venskaber 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
En nævefuld dollars 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
En konge i New York 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste frist 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Byens lys 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.