enda

Warner-Constantin Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
En bid af kagen 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Banden 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alice bor her ikke mere 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den amerikanske nat 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agenten som ikke ku' knaldes 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alle elsker Angela 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blodig hævn 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Billy Jack 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bennys badekar 1971 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Cowboys 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Baskende ørn, den sidste kriger 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bullitt 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alle tiders race 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.