enda

Warner-Metronome

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Oliver & Co 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mads og Mikkel 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
U-båden 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Robin Hood 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Peter Pan 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Askepot 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.