enda

Wide Film Service

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Gøgeungen 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Veras historie - en film om modstandskamp 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børns billeder 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ruhr i Vesttyskland 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Anarkiets land 1979 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dig og mig og vi tre 1979 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Lærlingefilmen 1977 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Børnemagt 1973 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.