enda

Wildwood Enterprises

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lions for Lambs 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Legend of Bagger Vance 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alle præsidentens mænd 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tre døgn for Condor 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.