enda

Wise Guy Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Detektiverne 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tony Venganza 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Slim Slam Slum 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kokken 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.