enda

Yleisradio (YLE)

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Autobiographical scene number 6882 2005 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Krøniken 2004 Produktionsselskab Tv-serie
De besatte 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Manufacturing consent 1992 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Triers element 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Måneskinsprinsen 1986 Produktionsselskab Tv-film

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 De besatte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.