enda

Zeitgeist

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Det grå guld 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Remix 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skyggen 1998 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 1. Pris 2005 Lübeck, Nordische Filmtage 2005 Af banen!
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2005 Stockholm Film Festival Junior 2005 Af banen!
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.