enda

Zentropa International Sweden

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Wolf and Sheep 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Model 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nylon 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En chance til 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste børne- og ungdomsfilm 2017 Kristiansand International Children's Film Festival 2017 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Lübeck, Nordische Filmtage 2016 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Hamburg FilmFest GmbH 2016 Der kommer en dag
ART CINEMA AWARD of CICAE 2016 Cannes, Festival de 2016 Wolf and Sheep
Bedste kvindelige skuespiller 2016 Berlinale 2016 Kollektivet
Bedste Fotograf 2016 Göteborg International Film Festival 2016 The Model
SIGNIS Jury Award 2014 San Sebastian International Film Festival 2014 En chance til
Audience Award - Best International Feature 2014 Los Angeles Film Festival 2014 En du elsker
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.