enda

Zentropa Productions2

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The Boy in the Ocean 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
In Absentia 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bølger af tid 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
My Baby The Butterfly 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Baba 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Occupations 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Højdeskræk 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Ungdoms Juryens Pris 2011 Odense Internationale Film Festival 2011 Til alle mine venner
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.