Christina Ramsø Thomsen ny projektredaktør på NDS

ANSÆTTELSE. Christina Ramsø Thomsen afløser Marie Schmidt Olesen som projektredaktør på talentordningen New Danish Screen.

CRT_17_pvl

Christina Ramsø Thomsen tiltræder som ny projektredaktør på New Danish Screen

Den kommende projektredaktør på talentordningen New Danish Screen Christina Ramsø Thomsen kommer fra en stilling som udviklingskonsulent på DR, hvor hun især har arbejdet med dokumentar og med fokus på digitalt indhold og brugerinvolvering. Hun har tidligere fungeret som redaktør, manuskriptforfatter, tilrettelægger og instruktør – bl.a. på ”Historien om Danmark”. Christina Ramsø Thomsen er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet og Middlesex University i Filmvidenskab i 2001.

Claus Ladegaard, vicedirektør for Filmstøtte siger om ansættelsen: ”Jeg tror, Christina Ramsø Thomsen bliver en stor gevinst for New Danish Screen. Hun kommer med nogle meget relevante erfaringer fra DR, hver hun har arbejdet med talentudvikling, nye fortælleformer og nye distributionsplatforme.”

Selv siger Christina Ramsø Thomsen: "Jeg har ad flere omgange arbejdet med talentudvikling, og jeg ser det som et stort privilegium at få lov til at støtte filmtalenter på deres vej mod et kræsent, digitalt orienteret publikum. Jeg har en forkærlighed for fortællere, der ikke er bange for at give sig i kast med de store komplicerede samfundstemaer med mod og uforfærdethed – men mest af alt glæder jeg mig til at se, hvad der gemmer sig af idéer og tanker derude, blandt dem det hele handler om”.

Projektredaktøren ansættes på åremål i en periode på 2 år. Christina Ramsø Thomsen afløser Marie Schmidt Olesen og tiltræder den 1. november 2017.

Om New Danish Screen

New Danish Screen har til formål at støtte og inspirere udviklingen af filmens formsprog og fortælling, så dansk film bevarer og styrker sin dynamik og diversitet. 

Støtteordningen baserer sig på et samarbejde mellem DR, TV 2 og Filminstituttet.

Læs mere om New Danish Screen. 

Kontakt

Claus Ladegaard
Vicedirektør, Filmstøtte
Tel. +45 3374 3433
Tel. +45 4032 6212
clausl@dfi.dk

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412