Copenhagen Film Fund er en realitet

PENGE. Copenhagen Film Fund, som har været flere år undervejs, er nu en realitet. Fonden havde sit første bestyrelsesmøde den 3. september, hvor fondens vilkår blev vedtaget og det første tilsagn om støtte blev givet.

hearatless

Fra Natasha Arthys tv-serie "Heartless", der er den første modtager af støtte fra Copenhagen Film Fund. Serien produceres af Fridthjof Film og er ligeledes støttet af Public Service Puljen.

Den første støtte er allerede blevet udmeldt fra Copenhagen Film Fund. Natasha Arthys tv-serie "Heartless" bliver den første modtager af støtte fra fonden. Næste modtager ser ud til at blive "Midsomer Murders"; også kendt som “Barnaby”, der vil blive filmet i en eller flere af fondens medlemskommuner.  

"Vi er meget glade for, at mange års arbejde for at etablere en københavnsk filmfond nu endelig er lykkedes, og jeg glæder mig til de næste års arbejde med at tiltrække spændende internationale produktioner til København og omegn, og til at Copenhagen Film Fund med sine investeringer også kan være med til at sikre at danske produktioner fastholdes her i landet," fortæller fondens nyansatte direktør, Thomas Gammeltoft i en pressemeddelelse.

Copenhagen Film Fund råder over ca. 35 mio. kr., som fonden vil investere i danske og internationale produktioner over de næste 2 ½ år. Følgende kommuner bidrager til fonden: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Frederiksberg, Furesø, Helsingør, Hvidovre og København. Dertil kommer en række private investorer. Copenhagen Film Fund kommer til at have adresse på Nørregade 7B, hvor også Copenhagen Capacity holder til.

Vilkår og yderligere informationer om Copenhagen Film Fund kan findes på www.cphfilmfund.com

Fakta

Kontakt

Redaktionen: redaktionen@dfi.dk


nyhed

delpaafacebook

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412