Ny dato for informationsmøde om støtte til tværmedielle projekter

Det Danske Filminstitut etablerer en støtteordning til udvikling af tværmedielle projekter. Der afholdes informationsmøde om "Den tværmedielle udviklingsordning" den 22. august kl. 15.30-17.00. Bemærk at datoen er ændret!

Den tværmedielle udviklingsordning kan yde støtte til ideudvikling og projektudvikling. Formålet er at fremme udviklingen af danske tværmedielle fortællinger af høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi, som anvender flere medier til at ekspandere fortællingen og publikums oplevelse. Ordningen kan yde støtte til udvikling af universer med tværmedielt potentiale, som udnytter muligheder i medier og platforme på fornyende måder.

Der er planlagt to årlige ansøgningsrunder, hvoraf den første har deadline den 1. september 2016 kl. 12.00.

Kom til informationsmøde (BEMÆRK NY DATO)

Hvis du vil høre mere om den nye støtteordning og/eller planlægger at ansøge til deadlinen den 1. september, inviterer Det Danske Filminstitut til informationsmøde den 22. august kl. 15.30-17.00.

Til mødet kan der stilles opklarende spørgsmål til, hvordan ansøgninger og bilag forventes udformet. Der vil ikke blive taget stilling til indholdet af konkrete ansøgninger, men vejledt generelt om ansøgningsprocedurer og forventninger til ansøgninger.

Tid: Mandag den 22. august kl. 15.30-17.00.
Sted: Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, arbejdsbiografen på 3. sal.

Læs mere om Den tværmedielle udviklingsordning.