Camilla Ebling

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 Klipper DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Klippeassistent Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 B-klipper DK/Spillefilm
Klassekabalen 2015 Klipper Tv-serie
Juleønsket 2015 Klipper Tv-serie
Klassekabalen 1 - Klassefest 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2 - Fællesleg 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 3 - Pigeproblemer 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 4 - Lejrskole 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 6 - Hård tone 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 B-klipper DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Klipper Tv-serie
Kødkataloget 2013 Klipper Tv-serie
Shanne og veninderne 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Chefklipper DK/Spillefilm
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Max Pinlig 2 2011 Klip DK/Spillefilm
Dyret 2011 Klip DK/Kort fiktion
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Min avatar og mig 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Tommy 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Tigre og tatoveringer 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Aqualorius 2009 Klipper DK/Kort fiktion
Profetia 2009 Klipper DK/Spillefilm
Max Pinlig 2008 Klip DK/Spillefilm
De smås krig 2007 Produktionskonsulent DK/Dokumentarfilm
Frederikke 2007 Klip DK/Kort fiktion
Max 2007 Klip Tv-serie
Rene hjerter 2006 B-klipper DK/Spillefilm
Otium 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Kærlighed og smadret glas 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Chair 06 2006 Klip DK/Kort fiktion
Første person ental 2006 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 Klip DK/Kort fiktion
InshAllah 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Børn er pissefarlige 2004 Klip DK/Kort fiktion
Drømmegaven 2003 Klip DK/Kort fiktion
Nye scener fra Amerika 2002 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Grev Axel 2001 Klippeassistent DK/Spillefilm
Legekammeraten 2001 Klip DK/Kort fiktion
Status quo 2001 Klip DK/Kort fiktion
Søn 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Lines Dyder 2001 Klip DK/Kort fiktion
Den ene og den anden 2000 Klip DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412