Christian Steengaard Potalivo

/F. 1979

Producer. Født 18/2 1979. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 2007 og har bl.a. også været forbi Den Europæiske Filmhøjskole.

Christian Potalivo slog igennem som barneskuespiller i starten af 90'erne, hvor han især blev kendt for sin rolle som Krummes ven Tom i 'Krummerne' (1991) og 'Krummerne 2 - Stakkels Krumme' (1992). Siden har han lagt stemme til, og medvirket i, flere børne- og ungdomsfilm, heriblandt Disneys 'Tarzan' (1999) og 'Lille Kylling' (2005).

Potalivo har gennem årene produceret en lang række spillefilm til børn og unge, heriblandt 'Frode - og alle de andre rødder' (2008), 'Monsterjægerne' (2009), 'Iqbal & den hemmelige opskrift' (2015), 'Iqbal & superchippen' (2016) og 'Anti' (2016). I mellemtiden har han dog også produceret film til en ældre målgruppe med eksempelvis komedien 'Ved verdens ende' (2009) og dramaet 'Lang historie kort' (2015).

Til tv har han været producer på alle tre sæsoner af serien 'Dicte' (2013-2016) sammen med Peter Bose og Jonas Allen.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Producer DK/Spillefilm
Anti 2016 Producer DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Producer (lancering) DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Producer Tv-serie
Lang historie kort 2015 Producer DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Producer DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Producer DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Producer Tv-serie
Dicte 1 2013 Producer Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Associate producer DK/Spillefilm
Yogi bear 2010 Stemme U/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Producer DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Producer DK/Spillefilm
De nye lejere 2009 Producer DK/Kort fiktion
Frode - og alle de andre rødder 2008 Producer DK/Spillefilm
Make My Day 2008 Producer DK/Kort fiktion
Begravelsen 2008 Producer DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat II 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Noget for noget 2007 Produktion DK/Kort fiktion
Shrek den tredje 2007 Stemme U/Spillefilm
Viggo - havets skræk 2006 Produktion DK/Kort fiktion
Lille Kylling 2005 Stemme U/Spillefilm
InshAllah 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Dinosaurerne 2000 Stemme U/Spillefilm
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Fedtmule og søn 1995 Stemme U/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Medvirkende DK/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Tom DK/Spillefilm
Mørklægning 1992 Jesper Nielsen, Helges søn Tv-serie
Krummerne 1991 Tom DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Skoleelev DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Årets Manuskript 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Dannys dommedag
Publikumspris 2010 Montreal Fantasia Int Film Festival 2010 Ved verdens ende
Oscar: Best Short Film 2010 Los Angeles, Oscar Academy 2010 De nye lejere
Presidency of the Italian Senate Award 2008 Giffoni Film Festival 2008 Frode - og alle de andre rødder
Special Mention 2008 Lübeck, Nordische Filmtage 2008 Frode - og alle de andre rødder
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Oulu Int. Children's Film Festival 12-11-2017 Anti
Hyderabad Int. Film Fest. For Children 08-11-2017 Iqbal & den hemmelige opskrift
Juniorfest czech rep. 04-11-2017 Anti
Bitola International Cinematographers Film Festival Manaki Brothers 23-09-2017 Lang historie kort
Kristiansand International Children's Film Festival 25-04-2017 Anti
Tallinn Black Nights Film Festival 11-11-2016 Anti
Minsk International Film Festival Listapad 04-11-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Lübeck, Nordische Filmtage 02-11-2016 Anti
Lübeck, Nordische Filmtage 02-11-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Chemnitz Schlingel Children's Film Festival 26-09-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Sao Paulo, Nordic Bridge Film Festival 25-08-2016 Lang historie kort
Espoo Ciné International Film Festival 19-08-2016 Lang historie kort
Giffoni Film Festival 15-07-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 25-05-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Kristiansand International Children's Film Festival 19-04-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Malmö, BUFF 14-03-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 29-11-2015 Dannys dommedag
Kilkenny European Subtitle Film Festival 23-11-2015 Lang historie kort
Hamburg FilmFest GmbH 01-10-2015 Lang historie kort
Reykjavik Film Festival 24-09-2015 Lang historie kort
Shanghai International Film Festival 13-06-2015 Lang historie kort
Dublin Cinemagic 07-05-2015 Dannys dommedag
Kristiansand filmfestival UNG 14-04-2015 Dannys dommedag
Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 07-04-2015 Dannys dommedag
London Barbican Centre 12-03-2015 Dannys dommedag
Malmö, BUFF 09-03-2015 Dannys dommedag
Prague Short Film Festival 15-01-2015 De nye lejere
Tallinn Black Nights Film Festival 14-11-2014 Dannys dommedag
Lübeck, Nordische Filmtage 29-10-2014 Dannys dommedag
Amsterdam Cinekid 11-10-2014 Dannys dommedag
BUSTER 12-09-2014 Dannys dommedag
Sydney Flicker Short Film Festival 11-01-2013 De nye lejere
Brno Mezipatra Film Festival 02-11-2011 De nye lejere
Uppsala Int. Short Film Festival 24-10-2011 De nye lejere
Hamburg International Lesbian & Gay Film Festival 18-10-2011 De nye lejere
Melbourne Film Festival 21-07-2011 De nye lejere
Amsterdam Imagine Film Festival 13-04-2011 Ved verdens ende
Bucharest Asociatia Societatea Culturala NexT 06-04-2011 De nye lejere
Prague Short Film Festival 19-01-2011 De nye lejere
Leuven Short Film Festival 04-12-2010 De nye lejere
Ankara Festival on Wheels 03-12-2010 De nye lejere
Belfast Cinemagic 11-11-2010 Monsterjægerne
Lithuania Scanorama Film Forum 11-11-2010 De nye lejere
Sao Paulo, Mix Brasil 11-11-2010 De nye lejere
Damascus Int. Film Festival 07-11-2010 De nye lejere
Lübeck, Nordische Filmtage 03-11-2010 De nye lejere
London Children's Film Festival 30-10-2010 Monsterjægerne
Warsaw International Film Festival 08-10-2010 Monsterjægerne
Warsaw International Film Festival 08-10-2010 De nye lejere
Busan International Film Festival 07-10-2010 De nye lejere
Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 25-09-2010 Monsterjægerne
Calgary International Film Festival 24-09-2010 Ved verdens ende
Best of festival - La Ciotat 10-09-2010 De nye lejere
Odense Internationale Film Festival 23-08-2010 De nye lejere
Guanajuato International Film Festival 23-07-2010 De nye lejere
Melbourne Film Festival 23-07-2010 De nye lejere
Montreal Fantasia Int Film Festival 08-07-2010 Ved verdens ende
Munich International Short film festival 17-06-2010 De nye lejere
Short Shorts Film Festival & Asia, Tokyo 10-06-2010 De nye lejere
Sydney Film Festival 02-06-2010 De nye lejere
Kristiansand International Children's Film Festival 27-04-2010 Monsterjægerne
Leeds International Film Festival For Children And Young People 29-03-2010 Monsterjægerne
Vilnius International Film Festival 18-03-2010 Ved verdens ende
Malmö, BUFF 16-03-2010 Monsterjægerne
Los Angeles, Oscar Academy 07-03-2010 De nye lejere
Bahamas International Film Festival 10-12-2009 Ved verdens ende
Tallinn Black Nights Film Festival 27-11-2009 Monsterjægerne
Goa - Int. Film Festival of India 23-11-2009 Ved verdens ende
Sevilla Festival de Cine 06-11-2009 Ved verdens ende
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2009 Monsterjægerne
Hamburg FilmFest GmbH 24-09-2009 Ved verdens ende
Frankfurt Deutsches Filmmuseum 26-04-2009 Frode - og alle de andre rødder
Riga Arsenals 04-04-2009 Frode - og alle de andre rødder
Lübeck, Nordische Filmtage 29-10-2008 Frode - og alle de andre rødder
Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 07-09-2008 Frode - og alle de andre rødder
Giffoni Film Festival 18-07-2008 Frode - og alle de andre rødder
Troia Int. Film Festival (Setúbal) 06-06-2008 Frode - og alle de andre rødder
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 01-06-2008 Frode - og alle de andre rødder
Kristiansand International Children's Film Festival 22-04-2008 Frode - og alle de andre rødder
Istanbul Int. Film Festival 05-04-2008 Frode - og alle de andre rødder
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412