Maibritt Saerens

/F. 1970

Skuespillerinde. Født 25/5 1970 i Silkeborg.

Uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1999.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Robin 2017 Nadia DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Susanne Birk Simonsen Tv-serie
Kampen om det tunge vand 2015 Medvirkende Tv-serie
4Reality 2013 Gritt DK/Kort fiktion
Talenttyven 2012 Medvirkende DK/Spillefilm
Hovedløst begær 2011 Hustru DK/Kort fiktion
Alliancen 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Blå mænd 2008 Kasandra DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Josefine Rhode Tv-serie
Frederikke 2007 Mor DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Nethe Stjernfeldt Tv-serie
2900 Happiness 2007 Charlotte Skovgaard Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Morellia Tv-serie
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Stemme U/Spillefilm
Tigerbrødre 2004 Stemme U/Spillefilm
Krøniken 2004 Søs Nielsen Tv-serie
Arsenik og gamle kniplinger 2002 Elaine Tv-film
Skjulte spor 2000 Malene Sørensen, Christians kone Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412