Søren Hiorth

/F. 1979

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gristina 2017 Foto DK/Kort fiktion
Mordene på Katarina 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Fotograf DK/Spillefilm
Lækre til vi dør 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Kustoden 2013 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Radio Karen 2011 2. fotograf Tv-serie
Hovedløst begær 2011 Foto DK/Kort fiktion
Nani 2011 Fotograf U/Kort fiktion
Tonny 2010 Foto DK/Kort fiktion
Zoomerne 2009 Video-assistent DK/Spillefilm
Sangen 2009 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Circo de Columbo 2009 Fotograf DK/Kort fiktion
Det perfekte kup 2008 Fotografassistent DK/Spillefilm
MollyCam 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
Så ligger man der 2007 Foto DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Kameraassistent Tv-serie
Henning 2004 Regi DK/Kort fiktion
Mørket 2003 Runner DK/Kort fiktion
Vis alle

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412