William Jøhnk Nielsen

/F. 1997

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Nylon 2015 Victor DK/Kort fiktion
Dannys dommedag 2014 Danny DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Frederik, 15 år DK/Spillefilm
Skavengers 2012 Mark DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Christian, Claus' søn DK/Spillefilm

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412