Lian Yang

Producer. Uddannet på Den Danske Filmskole 2009-2013.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Oversættelse DK/Spillefilm
Den fremmede 2015 Købmand DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Location-assistent Tv-serie
The Association of Joy 2013 Producer DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Rivalen 2010 Producer DK/Kort fiktion
I hendes hænder 2006 Producerassistent DK/Kort fiktion
Daddy-O 2006 Flyttemand DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412