Sejr Volmer-Sørensen

1914-1982

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Møv og Funder 1991 Sangtekster DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Politikommissær DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Huslæge DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Vorherre/Kontormanden DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Grosserer Hansen, Bents far DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Gert Latours redaktør DK/Spillefilm
En ordentlig omgang 1977 Medvirkende Tv-film
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Bankdirektør Baghmann DK/Spillefilm
Revykøbing kalder 1973 Produktion DK/Dokumentarfilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Lasses svigerfar DK/Spillefilm
Kommunisten 1971 Sagfører Tv-film
Bella 1970 Ravn Tv-film
Lille mand, pas på! 1968 Kriminalbetjent Petersen, kaldet Helgenen DK/Spillefilm
Junglebogen 1967 Sangtekster (dansk version) U/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Konferencieren Simon DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Sangtekster DK/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Chefredaktør DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Manus DK/Spillefilm
God mad er altid på mode 1966 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Sangtekster DK/Spillefilm
Farvel 63 1963 Instruktion Tv-dokumentar
Mine tossede drenge 1961 Værten i Jazzklubben DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Fortæller DK/Spillefilm
Børnenes færdselsfilm 1959 Speaker DK/Dokumentarfilm
Cyklisten 1958 Musik DK/Kort fiktion
Jazzband-itterne og petite fleur 1958 Dansk Kommentar U/Spillefilm
Irma Journalen 1957 1957 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det var på Rundetårn 1955 En stemme DK/Spillefilm
Mod og mandshjerte 1955 Nikolaisen, bankdirektør DK/Spillefilm
Afrikas løve 1955 Speaker U/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412