Lotte Dandanell

/F. 1942

Kostumier, billedkunstner. Født 9/5 1942 (Lise-Lotte Dandanell).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dear Wendy 2005 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Kostumer DK/Kort fiktion
Her i nærheden 2000 Kostumer DK/Spillefilm
Flugten fra Jante 2000 Kostumer U/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Kostumer DK/Spillefilm
Hamsun 1996 Kostumer DK/Spillefilm
Balladen om Holger Danske 1996 Kostumer DK/Spillefilm
Lærerværelset 1994 Kostumier Tv-serie
En dag i oktober 1991 Kostumer DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Kostumer DK/Spillefilm
Håkon og sørøverne 1990 Kostumer U/Spillefilm
300 mil til himlen 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Specialkostume (gorilla) DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1988 Kostumer Tv-serie
Negerkys og labre larver 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Buspassager Tv-serie
Otto er et næsehorn 1983 Kostumer DK/Spillefilm
Felix 1982 Kostumer DK/Spillefilm
Belladonna 1981 Kostumer DK/Spillefilm
Historien om Kim Skov 1981 Kostumer DK/Kort fiktion
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Kostumer DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Kostumer DK/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Kostumer DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Kostumer DK/Spillefilm
Hændeligt uheld 1971 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Kostumer DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Kostumer DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Kostumer DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Kostumer Tv-serie
Olsen-banden på spanden 1969 Kostumer DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Kostumer DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Kostumer DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Kostumer DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Kostumer DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Kostumer DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Kostumer DK/Spillefilm
Historien om Barbara 1967 Kostumer DK/Spillefilm
Der var engang en krig 1966 Kostumer DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Kostumer DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Kostumer DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412