4 nye film fra Filmværkstedet


Fredag den 3. marts er der premiere på 4 nye film fra Filmværkstedet. Filmene vises i Cinemateket, bio Carl, Gothersgade 55, klokken 19.15 og 21.15 samt fredag den 17. februar klokken 19.15. Billetter kan reserveres gratis på telefon 3374 3412.

Program:
Dokumentarfilmen "Kærlighed og smadret glas" af Suvi Andrea Helminen er et poetisk og intimt portræt af den 13-årige Guljamal, som lever i Kirgisistans hovedstad Bisjkek

Hvad sker der, hvis man sætter sin egen familie til at gennemspille et stykke af Hemingway? "Killarna - en far og seks syv brødre" ligger i grænselandet mellem dokumentar og fiktion. Filmen er på en gang en personlig søgen ind i instruktør Johannes Trägaardh Jensens egen familie og en undersøgelse af forholdet mellem fiktion og virkelighed.

I "Ynglinge" tilbringer tre søgende teenagere en dag sammen, som forandrer mindst én af dem for stedse, da en uartig plan ikke går som forventet. "Ynglinge" er Mikkel Munch-Fals' debutfilm

"Håndværk" - en både fantasifuld og absurd animationsfilm, hvor underbevidstheden smelter sammen med virkeligheden hos en ensom kvinde. "Håndværk" er Mia Isabel Edelgarts debutfilm og blev hendes adgangsbillet til Kunstakademiet. Den er skabt i samarbejde med Niels Gråbøl, som er producent, fotograf og medforfatter på filmen.

Læs mere på http://www.dfi.dk/aktuelt/pressroom/presse-filmvaerkstedet/marts2006/marts2006.htm

For yderligere oplysninger, kontakt:

Prami Larsen / leder / Filmværkstedetpramil@dfi.dk / dir. tlf.: 3374 3484