ACE PRODUCERS 2017-2018

KURSUS. ACE anses for at være et af de bedste europæiske koproduktionskurser og producer-netværk i Europa, og henvender sig dermed til erfarne producere, der har ambitioner om at begå sig på højeste plan inden for international koproduktion og finansiering. Nu er ansøgningen åben til den 27. udgave af kurset med frist den 12. juni 2017.

ACE Producers strækker sig over 7 måneder fra oktober 2017 til april 2018 og er et kursus a fire moduler:

• Content Development Workshop: Undervisningssessioner samt individuel træning med fokus på konceptudvikling, dramaturgi og målgruppeorientering tilknyttet til den enkelte producers aktuelle projekt. Hensigten med denne workshop er at fremme indsigten i litterære rettigheder, generelle retslige forhold samt støtte til internationale koproduktionssamarbejde. Endeligt udforsker workshoppen også, hvilke nye former for historiefortælling, der er i udvikling.

• Financing Strategies Workshop: Interaktive sessioner omkring internationale finansieringsmuligheder og strategier, som gennemgående analyserer de deltagende projekters finansieringsplaner. Højtprofilerede brancheprofessionelle vil deltage til sparring og inputs.

• Business Prospects Workshop: Paneldebatter og interviews med fokus på at give de deltagende filmproducere større indsigt i levedygtig selskabsledelse: skarpere marketingteknikker, direkte online distribution samt variende kommercielle aktiviteter.

• Ace Producers Annual Reunion: Afholdes i et nyt land hvert år over en forlænget weekend i foråret, og er åbent for alle medlemmer af ACE Network. Ideen bag Ace Producers Annual Reunion er at lade tidligere deltagere og nuværende deltagere dele nyheder, viden og praktiske råd i et informativt, men nært miljø. Foruden netværksarrangementer, vil weekendens program byde på case studier, produktionsselskabscasestudier og ”insiderviden” sessioner.

Tid og sted

Content Development Workshop: 9.-14. oktober 2017, Helsinki, Finland
Financing Strategies Workshop: 21.-26. november 2017, Prag, Tjekkiet
Business Prospects Workshop: 9.-12. april 2018, Amsterdam, Holland
Ace Producers Annual Reunion: 12.-15. april 2018

Ansøgningsfristen er den 12. juni 2017.

Læs mere her.