Agentdag på Svend13

Kom med til en dag med fokus på samarbejde mellem agenter, producenter, skuespillere og andre parter i filmbranchen under SVEND13 den 28. august.

Hvordan sikrer vi fremtidens danske filmstjerner? 

Under SVEND13 – Danmarks Film- og Kulturdage sætter vi fokus på nye samarbejder i branchen. Derfor inviteres filmbranchens parter til et møde med fokus på at styrke samarbejde mellem producenter, agenter og skuespillere – for at sikre fremtidens filmstjerne – også til internationale produktioner.

Ilene Feldman fra USA er agent for nogle af Hollywoods største stjerner, blandt andet Ryan Gosling og Angelina Jolie, og hun kommer og giver et indblik i arbejdet med skuespillere på det internationale marked.

Efter oplæg fra Ilene Feldman bidrager forfatteragent Lars Ringhof med et indblik i samarbejdet i forlagsverdenen til inspiration, og vi slutter dagen af med en paneldiskussion mellem filmbranchens parter, her blandt andre Louise Vesth, Zentropa, agent Anne Lindberg, lineproducer Mouns Overgaard, Ronnie Fridthjof og flere andre.

Dagens moderator er filmjournalist Christians Monggaard fra Information.

Deltagelse er gratis, men der vil være no-show-fee på 200 kr.

No-show-fee bliver opkrævet, hvis du er forhindret og ikke senest 2 dage før framelder dig.

Tilmelding på agentdag@svendsvend.dk

Agentdagen arrangeres af FilmFyn, Producentforeningen, Fafid – og støttes af Det Danske Filminstitut.

Agentdagen foregår under SVEND13 – Danmarks Film- og Kulturdage onsdag den 28. august fra kl. 10.30-16.00 på Hotel Svendborg.

Se hele publikumsprogrammet for SVEND13 på svendsvend.dk.