Berlinale Talent Campus – mød Sirkka Möller

Bliv klogere på Berlinale Talent Campus, når Filmværkstedet inviterer til informationsmøde og giver dig mulighed for et eksklusivt 1:1-møde med kurator og filmekspert Sirkka Möller. Arrangementet foregår den 22. august i Filmhuset.

To flyvetimer fra København afholder Berlinale Talent Campus hvert år i februar verdens største internationale talentmøde. Ud over chancen for at mødes med 350 talenter fra hele verden får du tilbudt nogle af de fagligt bedste og mest inspirerende seminarer og workshops i Europa med en række af de internationale navne, der er aktuelle med film på Berlinalen.

14.00 til 15.00 Præsentation af Berlinale Talent Campus – i Bio Asta

Sirkka Möller vil fortælle om, hvad du kan få ud af at deltage på Berlinale Talent Campus. Det er ikke kun for instruktører. Der er tilbud specielt for fotografer, distributører, klippere, filmanmeldere, producere, production designere, tonemestre, komponister og skuespillere. Send gerne denne invitation videre til relevante holdmedlemmer, da vi ikke har e-mails på alle, der kunne være interesseret i at deltage.

Fakta

Berlinale Talent Campus er et kreativt akademi og netværksplatform for 350 up-and-coming filmskabere fra hele verden. Berlinale Talent Campus bringer nye talenter og erfarne filmfolk sammen og giver dem en platform til at genopfriske deres synspunkter, opdage nye horisonter, finde kollegaer og samarbejdspartnere og diskutere nye tendenser og udviklinger i moderne film og medier. Berlinale Talent Campus varer seks dage og byder på et stort udvalg af forskellige programelementer.

Sirkka Möller har arbejdet for filmfestivaler siden 1988. Hun var programchef for Sheffield International Documentary Festival 2001-2006 og har arbejdet med distribution af dokumentarfilm. Hun er freelance filmkurator, dokumentar-konsulent og et regelmæssig jury-medlem og moderator ved internationale filmbegivenheder. Hun arbejder for DOK Leipzig, Berlinale Panorama og Fribourg International Film Festival og det internationale salgskontor Deckert Distribution.

Til stede vil også være Jonas Poher Rasmussen, som deltog i 2012, og Jakob Høgel, New Danish Screen, som har været underviser flere år.

15.30 til 18.30 Eksklusivt 1:1 møder med Sirkka Möller om dit projekt – i SULT

a) manuskriptforfattere med et spillefilmsprojekt, b) instruktører med spillefilms- eller dokumentarfilmsprojekter (feature dox) c) producere med spillefilms- eller dokumentarfilmsprojekter kan få et møde med Sirkka, som vil vurdere jeres projekt i forhold til, hvad Berlinale Talent Campus kan tilbyde. Møderne vil vare 15 til 20 minutter.

Tilmelding

Tilmelding til præsentationen sker ved at skrive til pramil@dfi.dk senest 19. august kl. 12.00. Deltagelse er gratis. Tilmelding er bindende. Arrangementet foregår i Bio Asta, indgang via Cinemateket, Gothersgade 55.

Tilmelding til 1:1-møde med Sirrka foregår ligeledes ved at skrive til pramil@dfi.dk med funktion, navn, projekttitel, genre og kort status senest 19. august kl. 12.00. Deltagelse er gratis, men bindende. Vi lægger en plan for møderne og vil prøve at tage hensyn til særlige ønsker. Sirrka har mulighed for at afholde mellem 9 og 12 møder.

Arrangementet er blevet til på initiativ fra Noemi Ferrer Schwenk, Det Internationale Kontor / DFI og Jakob Høgel New Danish Screen.