Branchetræf 2014 i Ebeltoft

INVITATION. Kom til Branchetræf den 22.-24. august 2014 i Ebeltoft, hvor der i år bliver sat fokus på udvikling inden for dokumentarfilm.

Hvad er dokumentarfilmens status lige nu? Hvor står dansk dokumentar i forhold til udlandet? Hvordan ser udlandet på os, og hvad kan vi lære af andre? Dette er udgangspunktet for dette års branchetræf, hvor der bliver sat fokus på udvikling.

Gennem samtaler med prominente nationale og internationale gæster, filmvisninger, "Ted-talks" og paneldebatter vil branchetræffet give dansk dokumentar en saltvandsindsprøjtning af inspiration, provokation og nye tanker. 

Branchetræf bliver arrangeret af

Karolina Lidin, commissioning editor Nordisk Film & TV Fond

Marlene Schiøtt Rasmussen, en af grundlæggerne af DOXBIO

Sara Stockmann, producer og ejer af produktionsselskabet Sonntag pictures

Signe Byrge Sørensen, producer og stifter af selskabet Final Cut for Real

Tina Wagner Sørensen, leder af Den Danske Filmskoles Efteruddannelse

Andreas Dalsgaard, instruktør, The Human Scale, Afghan Muscles bl. flere

Janus Metz, instruktør, Armadillo, Fra Thailand til Thy bl. flere

Michael Noer, instruktør, Nordvest, R, Vesterbro bl. flere

På Branchetræffet vil der blive set på hvad, der er "cutting edge" og "state of the art" inden for hjemlig og international dokumentar. Det vil blive diskuteret udvikling som fortællegreb, udvikling af manus, udvikling visuelt, udvikling/finansiering og meget andet.

Og så skal dokumentarbranchen samles: unge som gamle, debuttanterne og de mere erfarne. Duk kan møde nye samarbejdspartnere, korridor-pitche, lægge arm med konsulenter og redaktører, drikke drinks og nyde det smukke landskab omkring Ebeltoft.

Branchetræffet finder sted den 22.-24. august 2014.

Tilmelding og program