Bridging the Dragon – koproducer med Kina

INVITATION. DFI International inviterer til fyraftensseminar om Bridging The Dragon og koproduktion med Kina, mandag den 22. februar, kl. 14-16.30.

Mød producer Cristiano Bortone fra Italien – en af grundlæggerne bag Bridging The Dragon – i en samtale med producer Sisi Wu fra Kina, som er koproducer på filmprojektet "My Best Friend Andersen".

Filmen er den første dansk-kinesiske koproduktion udviklet i samarbejde Zentropa China. Dette kinesiske partnerskab er udtænkt af Rikke Ennis, CEO Zentropa China, og vil være den første af en række dansk-kinesiske koproduktioner.

Bridging The Dragon blev sat i værk for at hjælpe europæiske producere ind på det kinesiske marked, som det kan være svært at navigere på.

Bridging The Dragon skal bygge bro mellem den europæiske og den kinesiske filmindustri gennem et netværk af kompetente filmfolk fra både Europa og Kina. Netværket hjælper med at udvikle kontakter, ressourcer og indhold, lette samarbejdet mellem de to verdener og assistere ved de udfordringer, der opstår.

Kom og hør om Bridging The Dragon og få tips til en vellykket international koproduktion med Kina.

Læs mere om Bridging the Dragon. 

Tid og sted

22. februar 2016, kl. 14-16.30
Filmhuset, mødelokalet 4. sal
Gothersgade 55, 1123 København K

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men grundet et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig og sker efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldingen er bindende og forgår pr. mail til maleneiv@dfi.dk med følgende oplysninger: fulde navn, firma og stillingsbetegnelse.

Deadline for tilmelding er mandag den 15. februar kl. 12:00

Invitation til seminar

Bridging the Dragon indbyder også seks europæiske og seks kinesiske filmprojekter, som er egnede til koproduktion mellem Kina og Europa, til et seminar. Læs mere og ansøg senest den 20. februar.