BUSTER brancheseminar – Install New Talents

SEMINAR. Deltag på BUSTERs brancheseminar "Install New Talents", hvor der vil blive diskuteret motivering af talenter og udvikling af børne- og ungdomsfilm på internationalt plan. Seminaret finder sted fredag den 21. september fra kl. 13.30-16.30 i Cinemateket.

Seminaret med oplæg og paneldebatter vil fokusere på, hvordan man motiverer de kreative kræfter til at producere børnefilm, samt hvordan man kan sikre et godt og medrivende medieindhold til det unge publikum i fremtiden.

Oplægsholdere:

Greg Childs (UK). Har arbejdet med medier til børn hos BBC.
Jørgen Klubien (DK). Dansk animator og musiker.

Paneldeltagere:

Kirstine Vinderskov (DK). Kanalchef for DRs børnekanal Ramasjang.
Felix Vanginderhuysen (BE). Chef for det belgiske distributionsselskab, Jekino-Films, der er specialiseret i børne- og ungdomsfilm.
Nikolaj Tarp (DK). Uddannet fra Den Europæiske Filmhøjskole og fra Filmskolens producerlinje.
Dorte Høeg Brask (DK). Dokumentarfilmkonsulent på Det Danske Filminstitut med særligt fokus på børn og unge.
Susanne Ding (BE). National ekspert i Europa Kommissionens General Direktorat, Education and Culture. Arbejder med implementering og koordinering af MEDIA Programmet. Forbereder pt. et nyt program til støtte for alle kulturelle og kreative sektorer, the Creative European Programme. 
Sarita Christensen (DK). Adm. direktør for Copenhagen Bombay.

Tid: 21. september kl. 13.30-16.30 
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K
Tilmelding: Gratis adgang for filmbranchen. Tilmelding er påkrævet, da der er et begrænset antal pladser. Send en mail med dit fulde navn, titel og firma/institution til Diana Bjørn Milenkovic på diana@buster.dk

Læs mere om seminaret på BUSTERs hjemmeside.

Tags: BUSTER 2012